Paarden: (0561) 688 555        Rundvee: (0561) 612 282        Gezelschapsdieren: (0561) 430 410

Healthy Pet Club

Een compleet pakket voor de preventieve zorg!

Bespaar tot wel €130 per jaar* op de gezondheidszorg van uw huisdier. Wij vinden dat de preventieve zorg voor uw huisdier voor iedereen betaalbaar moet zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om lid te worden van The Healthy Pet Club (HPC), om er zeker van te zijn dat uw dier de beste preventieve zorg krijgt.

Vanaf slechts €14,95 per maand voor de kat en €15,95 per maand voor de hond kunnen we u en uw huisdier exclusieve voordelen bieden om uw huisdier gezond en blij te houden:

Jaarlijkse vaccinatie (inclusief Besmettelijke Hondenhoest bij honden). Bescherming van uw huisdier tegen levensbedreigende ziekten zoals parvovirus, ziekte van Weil en katten- en niesziekte. Dit is ook een essentiële vereiste van veel huisdierenverzekeringspolissen.
Vlooien-, teken- en wormbehandeling. Regelmatige, op voorschrift gebaseerde behandeling helpt uw huisdier beschermen tegen parasieten.
10% korting op castratie of sterilisatie van uw dier. Geldt óók op de laparoscopische sterilisatie van de teef die wij uitvoeren in Noordwolde.
10% korting op in de kliniek uitgevoerde laboratoriumonderzoeken Korting op onder andere urine-, ontlasting- en bloedonderzoeken die in de kliniek uitgevoerd worden.

Huisdieren ZorgPlan - foto-19
Huisdieren ZorgPlan - foto-28

En nog meer voordelen om uw dier gezond te houden:

Ieder half jaar een gezondheidscheck om eventuele aandoeningen op tijd op te sporen.
10% korting op gebitsreiniging bij uw dier. Gebitsproblemen kunnen de algehele gezondheid van uw dier in gevaar brengen, een schoon gebit is dan ook van belang.
Eén keer per jaar een paraveterinair consult.
50% korting op chippen en registreren bij de kat.
Nagels knippen wanneer dat nodig is.

Door lid te zijn van The Healthy Pet Club kunt u tot wel €130 per jaar* besparen op de essentiële preventieve zorg van uw huisdier. Met besparingen zoals deze, is het makkelijk te begrijpen waarom zoveel diereigenaren ervoor kiezen om lid te worden van The Healthy Pet Club. Voor meer informatie kunt u kijken op www.healthypetclub.nl.

*Voorbeeld besparingen zijn gebaseerd op een kleine hond die tot 10kg weegt. De voordelen van het HPC-loyaliteitsprogramma zijn: initiële vaccinatie (inclusief besmettelijke hondenhoest), jaarrond producten voor vlooien en ontwormen, 50% korting op chippen bij de kat, 10% korting op castratie, 10% korting op gebitsreiniging (hieronder valt de reiniging/tandsteenbehandeling, exclusief overige handelingen en producten), onbeperkt nagels knippen. De kosten van de losse aankoop van deze goederen en diensten (gebaseerd op gemiddelde prijzen uit een steekproef onder CVS-praktijken) zouden resulteren in een gemiddelde jaarlijkse besparing van meer dan €100. De voordelen, kosten en besparingen variëren naargelang het type en de grootte van uw huisdier. Volledige informatie beschikbaar op www.healthypetclub.nl. Het loyaliteitsprogramma van The Healthy Pet Club Nederland wordt beheerd door CVS (UK) Ltd.

.

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak