Paarden: (0561) 688 555        Rundvee & Gezelschapsdieren: (0561) 612 282

In November en December een GRATIS seniorencheck!

Dat uw kat of hond ouder wordt, is aan de buitenkant vaak niet te zien. Maar ondertussen kunnen er wel gezondheidsproblemen spelen. Wist u dat katten en honden vanaf 7 jaar oud meer risico lopen op gezondheidsproblemen?

Wist u dat…
• 1 op de 3 katten ouder dan 12 jaar chronische nierziekte heeft? Verschijnselen hiervan worden pas zichtbaar als driekwart van de nierfunctie verloren is.
• 20% van de honden ouder dan 1 jaar en maar liefst 90% van de katten ouder dan 12 jaar gewrichtsproblemen heeft?

Hoe herkent u veroudering?
Uiterlijk verandert er meestal weinig, behalve dat de vachtconditie wat slechter kan worden en de vacht van honden wat grijzer kan worden. Wel kunt u verandering in gedrag merken:
• De kat of hond is minder actief en slaapt meer.
• Het gezichtsvermogen, gehoor en de reuk kunnen achteruit gaan.
• Katten kunnen wat aanhankelijker worden.

Waarom is een Seniorencheck zinvol?
• We kunnen vroegtijdig eventuele (onzichtbare) aandoeningen opsporen en behandelen. Zo kan de levensduur van uw huisdier worden verlengd en de kwaliteit van leven verhoogd.
• Door de gewoontes en het gedrag van uw huisdier te bespreken, kunnen wij veel te weten komen over zijn gezondheid.
• We kunnen een passende voeding adviseren die uw oudere kat of hond gezond en fit helpt te houden.

Onze praktijk streeft er naar om uw oudere huisdier optimale zorg te verlenen. Daarom nodigen wij u uit een afspraak te maken voor een GRATIS seniorencheck! (Ter waarde van €15,80). Indien er aanvullend onderzoek nodig is, dan ontvangt u hiervoor eenmalig 15% korting*. Daarnaast mogen wij u 50% korting aanbieden op de eerste zak van diverse voedingen voor seniordieren!

Geïnteresseerd? Bel voor een afspraak voor een seniorcheck van uw hond of kat met 0561 612282 of maak direct een online afspraak (kies dan voor ‘afspraak bij assistente’).

Graag tot ziens in de kliniek!

*blijkt uit de eerste seniorcheck dat er verder onderzoek geadviseerd wordt, dan ontvangt u daarop eenmalig 15% korting. Dit geldt voor laboratorium onderzoek (bloed/urine) dat in de praktijk kan worden onderzocht (geldt dus niet voor onderzoeken die via een extern lab worden uitgevoerd), bloeddrukmeting, echo en röntgenfoto’s. Deze aanbieding geldt in de maanden november en december.