Paarden: (0561) 688 555        Rundvee & Gezelschapsdieren: (0561) 612 282

Welkom in de kliniek, Esther!

Graag stellen wij aan u voor onze nieuwe collega: Esther Piersma, dierenarts gezelschapsdieren. Esther zal zowel in de kliniek in Wolvega als in Noordwolde te vinden zijn.

Nadat ik in februari 2020 afgestudeerd was als gezelschapsdierenarts in Utrecht kon ik, tot mijn grote vreugde, aan de slag bij Dierenkliniek Wolvega en Noordwolde. Ik was hier al bekend omdat ik hier vorig jaar ook stage heb gelopen. De eerste weken als dierenarts zijn voorbij gevlogen en ik heb al veel dieren en eigenaren ontmoet.

Ik vind veel dingen leuk en ik zou mij de komende jaren verder willen bekwamen in oa chirugie, tandheelkunde en echografie.

Behalve dat ik tijdens mijn werk veel dieren zie, verzorgen wij thuis ook flink wat dieren. We hebben een hond, katten, kippen, wandelende takken en een stal vol melkkoeien. Ik kijk er naar uit u binnenkort te ontmoeten!