Paarden: (0561) 688 555        Rundvee: (0561) 612 282        Gezelschapsdieren: (0561) 430 410

Sportpaardenkliniek Oldeholtpade is gespecialiseerd in diagnose, onderzoek en behandeling van sportpaarden. Dierenkliniek Wolvega heeft een uitgebreide kennis en ervaring in huis op het gebied van onderzoek en behandeling van interne- en orthopedische problemen. Het team is groeiend en bestaat nu uit ruim 75 collega’s die met veel inzet en ambitie hun werkzaamheden uitvoeren.

Vanwege aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een:

Sportpaardendierenarts Orthopedie (40 uur per week)

die ons team van gepassioneerde experts wil komen versterken. Het gaat om een fulltime vacature. Wil jij als zelfstandig praktiserend dierenarts graag samenwerken in een team van dierenarts- specialisten, in een goed uitgeruste kliniek op een prachtige locatie, dan komen wij graag in contact met jou.

Wat zoeken wij?:
  • Een collega met een flexibele instelling
  • Een collega die sociaal en ondernemend is
  • Een dierenarts met specialisatie orthopedie
  • Een collega die betrokken is bij de klant, paard en organisatie
Wat bieden wij?
  • Een dynamische functie binnen een team van professionals
  • Een ambitieuze en toonaangevende werkomgeving
  • Een mooie, moderne werkplek
  • Ruimte tot het volgen van interne- en externe opleidingen
  • Een marktconform salaris (CAO Dierenartsen)
Word jij onze nieuwe collega? Spreekt bovenstaande jou aan en wil je komen werken in één van de meest toonaangevende paardenklinieken van Europa? Werken in een klimaat waarin kennis, kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid voorop staat en jij volop kansen krijgt om je te ontwikkelen? Stuur dan een motivatiebrief en CV en wie weet word jij onze nieuwe collega! We ontvangen je sollicitatie uiterlijk op 31 december 2022. De eerste gesprekken zullen ingepland worden op 11 januari 2022. Uiteraard ben je altijd welkom om bij belangstelling ook vrijblijvend kennis te komen maken zodat wij met gepaste trots kunnen laten zien wie wij zijn. Stuur je sollicitatie naar jvandenbroek@dierenkliniekwolvega.nl Als je vragen hebt over de vacature, of eerst meer wilt weten, bel dan met Aart Schutrups, Willem van Kampen of Jorunn van den Broek op telefoonnummer: 06-24980391. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Sportpaardendierenarts Orthopedie

Hechten-bij-paarden--Dierenkliniek-Wolvega-Paarden
Cardiologie-bij-paarden

Vragen of een afspraak maken?