Paarden: (0561) 688 555        Rundvee & Gezelschapsdieren: (0561) 612 282

De open dag van afd. Gezelschapsdieren op 11 mei 2019 aan de Grindweg was een groot succes! Honderden bezoekers kwamen af op dit evenement. Zie hier een artikel van de Stellingwerf over de open dag. Er was voor ieder wat wils! Foto’s zijn met dank aan Lenus van der Broek!

Tijdens de Tour door de kliniek waren alle onderdelen van de kliniek te bewonderen. Van spreekkamer tot laboratorium en van opname tot rontgen en operatiekamer. Ook kon er meegedaan worden aan een quiz!

Diverse standhouders waren aanwezig waaronder Crematorium Majesta, de Rietnymph, Dierenfysiotherapeute Linda Douma en Paula’s Petstore. Tinley gaf lezingen en informatie over kattengedrag. De dierenambulance was geopend voor publiek. Ook waren er alpaca’s, pony’s en geitjes om te knuffelen en kon er gekeken worden naar Stepjöring en Canicross! Kinderen werden geschminckt in de mooiste creaties.

Als klap op de vuurpijl was er om 14u een demo van werkhonden (phvmeppel). Dankzij het mooie weer kon iedereen genieten van deze soms echt spectaculaire show.

Een heel hartelijk bedankt aan onze vrijwilligers, standhouders, sponsoren en collega’s. Wij hebben genoten van deze dag!

De prijswinnaars van de kleurplatenwedstrijd en de quiz vindt u HIER.