Paarden: (0561) 688 555        Rundvee & Gezelschapsdieren: (0561) 612 282

Diagnostiek en onderzoek

Voor de expertise ‘Paarden’ beschikt Dierenkliniek Wolvega over een gespecialiseerd team en met uitgebreide diagnostische- en onderzoeksmethoden voor uw paard. Het team bestaat uit verschillende erkende paardendierenartsen, waaronder een Europees specialist inwendige ziekten (ECEIM), certified ISELP-member en erkende keuringspaardendierenartsen.
De kliniek heeft een uitgebreide kennis en ervaring in huis op het gebied van onderzoek en behandeling van maag-, darm-, hart-, luchtwegproblemen en orthopedische problemen. Een fine-tuning van deze specialistische onderzoeken en know-how van het bewegen van paarden maakt ons een geschikte partner voor sportpaardenbegeleiding tot en met het hoogste niveau.

Benieuwd hoe we paarden onderzoeken?

Behandeling

Het team is gespecialiseerd in verschillende behandelmethoden voor uw paard. Iedere dag worden meerdere paarden geopereerd, waardoor onze operatieteam enorm ervaren is om zowel de operatie, als de narcose en nazorg optimaal te laten verlopen.

Gespecialiseerde Behandelmethoden:

  • Chirurgie
  • Stamceltherapie
  • IRAP / PRP
  • Shockwave therapie
  • Gebitsbehandeling
  • Gynaecologie
  • Hoefsmederij
  • Fysiotherapie & Chiropractie

Paarden per jaar

Gespecialiseerde paardendierenartsen

uur per dag beschikbaar

%

inzet

Sportbegeleiding

Dierenkliniek Wolvega is specialist op het gebied van de begeleiding van sportpaarden. De kliniek beschikt over ervaren paardenartsen en assistenten, uitgebreide onderzoeksmogelijkheden en maakt gebruik van moderne (chirurgische) behandeltechnieken. De aanwezigheid van deze mogelijkheden en van de nodige ervaring, maakt ons een geschikte partner voor sportpaardenbegeleiding tot en met het hoogste niveau.

Speciale website

Nieuws en Publicaties

Bekijk het meest recente nieuws en download verschillende publicaties van Dierenkliniek Wolvega – Paarden.

Paarden MRI

Dierenkliniek Wolvega beschikt over een MRI, een apparaat voor beeldvorming van het binnenste van uw paard. MRI is beelddiagnostiek op zeer hoge kwaliteit, door 3 dimensionale beelden van het been of het hoofd van uw paard te maken.

Interesse in de mogelijkheden?

Huisdierenzorgplan

%

Korting huisdierenzorgplan

Gezondheidsprogramma dat het mogelijk maakt de kosten van preventiezorg voor uw paard over een heel jaar te spreiden!
Maandelijks een vast bedrag van €9,95, daarvoor ontvangt uw paard onder andere vaccinaties, mestonderzoek en ontwormingsadvies, extra gezondheidscheck en deskundig advies.
Ook krijgt u 10% korting op al onze diensten, inclusief hoefsmid Wim van der Mespel & chiropractor Jacqueline Noordhof. (excl.visitekosten)

Vragen of een afspraak maken?