Paarden: (0561) 688 555        Rundvee: (0561) 612 282        Gezelschapsdieren: (0561) 430 410

Onze diensten

Spoedeisende hulp

24 uur per dag, 7 dagen per week.

Alle faciliteiten

Op de kliniek

24 / 7 bereikbaar

Dierenkliniek Wolvega is 24 uur per dag en 7 dagen in de week telefonisch bereikbaar. Op werkdagen tussen 8:00 uur en 18:00 uur wordt u te woord gestaan door één van onze baliemedewerkers. Daarbuiten kunt u voor spoed altijd terecht bij de dienstdoende dierenarts.

Spoedpatiënten

Op de kliniek ontvangen wij spoedpatiënten vanuit heel Nederland voor uiteenlopende indicaties. Koliek, verlossingen, keizersneden, wonden etc. in alle gevallen kunnen wij u en uw paard direct van passende zorg voorzien.

Altijd paraat

Onze kliniek is dusdanig bemand en gefaciliteerd dat wij vrijwel altijd paraat kunnen staan voor een spoedoperatie indien nodig. Ook onze stalopvang en nazorg gaat 24/7 door onder supervisie van erkende specialisten.

Sportpaardenkliniek Wolvega

Dierenkliniek Wolvega (Sport)paarden

Adres: Stellingenweg 10, 8474 EA Oldeholtpade
Telefoon: 0561 688 555

Buitenpraktijk

Bij u thuis

Binnen ons praktijkgebied (+-30min reistijd) staat onze buitendienst 24/7 paraat om uit te rijden voor spoedgevallen.

Aan huis kan de dierenarts een goede inschatting maken of de nodige zorg thuis kan worden geboden of dat een doorverwijzing naar de kliniek noodzakelijk is.

Het vroegtijdig stellen van een diagnose kan cruciaal zijn voor het verdere verloop van een ziekteproces. Onze dierenarts kunnen aan huis eerstelijns zorg bieden met achtergrondkennis van tweedelijns zorg.

Indien u gebruik maakt van onze diensten stellen wij het altijd op prijs als het paspoort van uw paard binnen handbereik is.

Email

Contactformulier