Paarden: (0561) 688 555        Rundvee: (0561) 612 282        Gezelschapsdieren: (0561) 430 410

ADVIES

Advies & begeleiding

Uw partners in dierengezondheid 

Partners in diergezondheid

Lange relaties

Wij zijn van de lange relaties. En we zijn ook van zoveel mogelijk preventief werken, dus problemen voorkomen. Logisch dus dat het merendeel van onze melkveehouders bij ons meedoet met de bedrijfsbegeleiding. Dat betekent dat we regelmatig op het bedrijf komen.  Wanneer, hoe vaak en waarvoor bepaalt u als klant. Advies op maat dus.

Brede expertisegebieden

Kalveren onthoornen, koeien scannen en vruchtbaarheidsbegeleiding kunnen we bijvoorbeeld ook combineren met uiergezondheidsadvies of jongvee coaching.

 

Samen met partners

Nog een idee: bij een aantal van onze klanten zitten we regelmatig met de voeradviseur, accountant en/of andere adviseurs om tafel. Met als doel samen werken aan verbetering.

Samen de gewenste aanpak bepalen

Partner in diergezondheid

Als dierenarts zijn we uw partner in diergezondheid. U bepaalt zelf de kaders waarbinnen u wilt ondernemen, wij vullen samen met u het plaatje rondom de diergezondheid in. Voor de éne veehouder betekent dat alles in het werk zetten om een maximale diergezondheid te halen met zo min mogelijk (tijdrovende) problemen. Bij een andere veehouder is het inzetten op een lage kosten strategie. En tussen deze twee uitersten zitten nog een heleboel varianten. 

Binnen ons gemêleerde gezelschap aan dierenartsen zoeken we naar een combinatie dierenarts-veehouder met de beste klik. Na verloop van een aantal jaren eens wisselen van uw vaste dierenarts, is ook een doeltreffende manier om weer eens met frisse ogen te kijken naar de diergezondheid op uw bedrijf.

De ideale combinatie vinden
Bas-Simons-werkfoto-Dierenkliniek-Wolvega-Rundvee
Bas-Simons-werkfoto-Dierenkliniek-Wolvega-Rundvee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem vrijblijvend contact op

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie kunt u gemakkelijk direct contact opnemen.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.