Paarden: (0561) 688 555        Rundvee & Gezelschapsdieren: (0561) 612 282

Geborgde Rundveedierenarts

Om ons team van gepassioneerde experts te versterken, zijn wij op zoek naar een jonge, gedreven dierenarts. Bij voorkeur heb je al een paar jaar ervaring opgebouwd, beschik je over een flexibele, zelfstandige en professionele werkhouding en voer je jouw werk met veel plezier uit.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende fulltime functie
  • Een ambitieuze, professionele en toonaangevende werkomgeving
  • Een prettig en gezellig team van ervaren dierenartsen en paraveterinairen
  • Tijdelijke aanstelling met een goede arbeidsvoorwaarden en mogelijk uitzicht op een langer dienstverband
  • Een persoonlijk opleidingsbudget
  • Salariëring conform de CAO, opgenomen in ons personeelshandboek

Denk jij ons te kunnen versterken?

Wil jij ook werken bij een toonaangevende dierenkliniek? Waarin je werkt in een klimaat waarin kennis, kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid voorop staat? En waar jij volop kansen krijgt om je te ontwikkelen?

Stuur dan een motivatiebrief en CV en wie weet word jij onze nieuwe collega!

We ontvangen je sollicitatie uiterlijk op 21-06-2020. Stuur je sollicitatie naar fwillems@dierenkliniekwolvega.nl

Wil je graag eerst meer weten over de inhoud van de functie dan ben je welkom om jouw vragen via mail te sturen aan Folkert Postma, fpostma@dierenkliniekwolvega.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Dierenkliniek Wolvega

Dierenkliniek Wolvega is een kliniek gespecialiseerd in de geneeskunde van paarden en runderen. Dierenkliniek Wolvega heeft een uitgebreide kennis en ervaring in huis. Verdeeld over de afdelingen paard en rund zijn er meer dan 50 medewerkers.  De afdeling rundvee bestaat uit een enthousiast team van 8 rundveedierenartsen en 4 paraveterinairen. In en rond Wolvega voorzien wij de melkveehouders van gespecialiseerde diensten. Onze regio is een typisch melkveegebied. Vandaar dat wij als rundvee team ons met name richten op het begeleiden en ondersteunen van melkveebedrijven. Samen met de veehouder proberen wij het optimale uit de bedrijven te halen: samen zorgen voor optimaal boeren. Kernwoorden voor ons team: Enthousiasme, vooruitstrevend, meedenkend, maatwerk en specialisatie.

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe rundveedierenarts ter aanvulling van ons team! Ben jij of ken jij een enthousiaste rundveedierenarts?

    Vragen of een afspraak maken?