Paarden: (0561) 688 555        Rundvee: (0561) 612 282        Gezelschapsdieren: (0561) 430 410

Dierenkliniek Wolvega heeft een uitgebreide kennis en ervaring in huis op het gebied van onderzoek en behandeling van interne- en orthopedische problemen. De kliniek verleent zowel eerste- als tweedelijns zorg.

 Ben jij diergeneeskunde student en wil je graag ervaring en kennis opdoen met merries en veulens, dan is dit jouw kans! 

Stageplaats Diergeneeskunde student 

Wat vinden wij belangrijk?

Wij zoeken mensen die de handen uit de mouwen willen steken met name tijdens het veulenseizoen. Je gaat heel veel ervaring opdoen met merries/veulens op de IC. Met een beetje geluk kan je ook ondersteunen tijdens een sectio. 

Wat vragen wij van je?

Enkele dagen beschikbaar zijn tijdens de weekdagen en/of de weekenden. Tijdens de diensten kun je op de kliniek verblijven.

Wat bieden wij?

In een gezellig team in een mooie, moderne werkomgeving krijg je de kans om ervaring op te doen met IC patiënten waaronder merries met veulens. Je werkt nauw samen met onze specialisten en interns.

Spreekt bovenstaande jou aan en wil je komen werken in één van de meest toonaangevende paardenklinieken van Europa?

Werken in een klimaat waarin kennis, kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid voorop staat en jij volop kansen krijgt om je te ontwikkelen?

Stuur dan jouw reactie naar rhettinga@dierenkliniekwolvega.nl

Wil je eerst meer nog wat meer weten? Dan kan je contact opnemen met Rianne Hettinga, dit kan via de mail of telefonisch +31 (6) 13091952.

 

Hechten-bij-paarden--Dierenkliniek-Wolvega-Paarden
Cardiologie-bij-paarden

Vragen of een afspraak maken?